Salgsbetingelser

Salgsbetingelser:
Det skal det være enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser å handle hos Mestermø.no. Under ser du våre kjøpsvilkår:

Partene:

Selger:

Firma: Mestermø.no c/o Åsgårdstrand Kafé
Kontakt adresse: Torvet 3, 3179 Åsgårdstrand
E-post: kontakt@mesterm@.no
Telefonnummer: 92207220
Organisasjonsnummer: 930697281MVA

Kjøper: 
Den personen som foretar bestillingen


Angrefrist

Det er 14 dagers angrefrist gjelder ved alle kjøp. Returkostnadene bæres av kjøper/forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Returnerte varer skal være i den samme stand som når man mottok varen og sendes tilbake i passende emballasje. Er varen mot formodning tatt i bruk og varen bærer preg av bruk som vil minske salgsverdien på varen, gjelder ikke returetten automatisk. Angrerettfristen er gyldig i 14 dager etter den dag du:
 
a)Har mottatt varen din
b)Får den siste varen i fysisk besittelse når det dreier seg om en avtale om flere forskjellige varer, som er bestilt i én ordre, som leveres enkeltvis
c)Får det siste partiet eller den siste delen i fysisk besittelse når det dreier seg om levering av en vare som består av flere partier eller deler
 
Du må innen 14 dager fra mottagelse gi oss beskjed om at du ønsker å angre på kjøpet ditt. Meddelelsen skal gis pr E-post til kontakt@mestermø.no. I meddelelsen skal du gjøre oss tydelig oppmerksom på at du ønsker å benytte deg av din angrerett. Du kan også velge å benytte deg av vårt standard angrerettskjema og sende med i retur. Linket finner du medsendt i din ordrebekreftelse og nederst i dette dokumentet.
 
Link til angrerettskjema


Returadressen er:
Mestermø/Åsgårdstrand Kafé
Torvet 3
3179 Åsgårdstrand

Fraktkostnad & Levering

Vi har en fast fraktpris på NOK 49,. for alle forsendelser innen Norden uansett størrelse på bestillingen. Leveringstiden på disse forsendelsene er ca.10 virkedager. Vår gjennomsnittlige leveringstid på varer ligger på mellom 3-5 virkedager. Levering av varen fra mestermø.no til kjøper skjer på den måte og på det sted som er angitt i bestillingsløsningen. Risikoen for varen går over til kjøperen når varen er overtatt av kjøperen i henhold til avtalen. Hvis leveringstiden er kommet og kjøperen unnlater å overta en vare som er stilt til hans eller hennes rådighet etter avtalen, har kjøperen likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen selv.  For eventuelle bestillinger utenfor Norge vil vi kontakte deg pr mail med informasjon om hva det vill koste deg å motta varen ved bruk av Postens standardtjenester før du tar en endelig bestemmelse om å bestille fra oss.

Betaling


Betaling skjer med bank/ kredittkort

Bank/kreditkort: ePay

Vi aksepterer de fleste kredittkort. Hvis du skulle oppleve at du ikke får betalt med ditt kort så kan du gjerne ta kontakt med oss direkte, så finner vi en løsning. Når du kommer til betalingen blir du automatisk omdirigert til en såkalt sikker server hos vår samarbeidspartner for kortbetaling, ePay. Herfra er all kommunikasjon mellom deg som kjøper og ePay som betalingstilbyder går gjennom en PCI-sertifisert kryptert kobling. Denne krypteringen sikrer at kun ePay kan se den informasjonen du skriver inn. Hverken mestermø.no eller andre har mulighet for å lese dataene. Betales det med betalingskort er du alltid sikret mot misbruk. Du har ingen selvrisiko i tilfelle ditt kort blir misbrukt i en internett-butikk som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalingssystem. Dermed er du bedre sikret enn i den fysiske verden, der du har en selvrisiko på 1200 kr, når ditt visa kort misbrukes ved bruk av pin-koden. Det kan aldri trekkes et større beløp enn det du har godkjent ved kjøpet.


Reklamasjon

Hvis du oppdager at noe er feil med varen, må du melde fra til oss innen rimelig tid. Det vil være tilstrekkelig at du klager innen to måneder etter at du oppdaget feilen, men det beste for begge parter er hvis du sier i frå så fort som mulig. Dette er da forutsett at disse manglene ikke har oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet eller annen skadepåvirkende atferd, som har medført mangelen/feilen. Kontakt oss dersom du må benytte deg av garantien. 

Kontaktinformasjon ved reklamasjoner:

kontakt@mestermø.no

Personvern

mestermø.no garanterer at vi aldri leverer ut dine personopplysninger eller e-postadresse til tredjepart, så fremt det ikke foreligger spesielle grunner, f.eks. at politi, statsadvokat eller liknende ber om opplysninger. Du har rett til å få den informasjon vi har registrert om deg, og hvis du mener den er feilaktig eller irrelevant, kan du be om rettelse eller fjerning fra vårt kunderegister. Ta i så fall kontakt med oss per epost. 

Angrerettskjema